NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

PCI DSS compliance

Waarborg de creditcardgegevens van uw klanten.

 

Penetration testing

Identicificeer misbruikbare kwetsbaarheden in uw IT systeem.

 

Security Scan

Direct inzicht in de status van uw informatiebeveiliging.

PCI Consultancy

Waardevol inzicht en directe adviezen voor uw cyber security positie.

 

Virtuele CISO

Expertise voor uw team om uw information security te sturen.

PCI DSS compliance

Waarborg de creditcardgegevens van uw klanten.

 

Penetration testing

Vind misbruikbare kwetsbaarheden in uw IT systeem.

 

Security Scan

Direct inzicht in de status van uw informatiebeveiliging.

PCI Consultancy

Waardevol inzicht en directe adviezen voor uw cyber security positie.

 

Virtuele CISO

Expertise voor uw team om uw information security te sturen.

Fortytwo Security

Met onze diensten helpen wij bedrijven hun IT beveiligingssystemen te optimaliseren, door het bieden van security consultancy, PCI DSS audits, vulnerability management en scans.

Ons team van beveiligingsadviseurs en auditors zijn geregistreerde PCI DSS QSAs. Door onze uitgebreide ervaring en succesvolle track record in informatiebeveiligingsprojecten en PCI DSS profiteren onze klanten van onze gedegen kennis en veelzijdige diensten.

GECERTIFICEERD TEAM

We zijn een zeer gekwalificeerd security consultancybedrijf met veel ervaring en branche gerelateerde accreditaties. Onze teamleden bezitten certificaten als Qualified Security Assessor (QSA) en CISSP. Daarnaast zijn we als bedrijf lid van de cybersecurity adviesraad van Nederland.ICT.

Managed Security Operations

Fortytwo bezit over een uitgebreide visie die wij combineren met beschikbare, toegewijde en ervaren resources. Dit stelt u in staat om uw beveiligingsstrategie te optimaliseren, uit te voeren of te laten uitvoeren. Wij bieden tactische ondersteuning aan waarmee u de gewenste gebieden van uw beveiligingsoperaties op een kosteneffectieve manier kunt uitbesteden.

Cyber security. Fortytwo security assessments. Test uw verdediging met onze state-of-the-art security assessments en breng helderheid in uw beveiligingspositie.

SECURITY ASSESSMENTS

Test uw verdediging met onze state-of-the-art security assessments en breng helderheid in uw beveiligingspositie. Samen met u werken we om uw systemen te beveiligen en hackers buiten te houden. De beste manier van verdediging tegen de huidige cyber security bedreigingen.

Cyber security. Laat het Fortytwo Security team van security experts u helpen met het behalen van PCI DSS compliance.

PCI DSS COMPLIANCE

Laat ons team van security experts u helpen met het behalen van PCI DSS compliance. Fortytwo is extreem bekend met alle maatregelen die nodig zijn om PCI compliant te worden. Onze QSA’s hebben uitgebreide ervaring en voeren op een kosteneffectieve manier audits uit.

Cyber security. Geniet van Fortytwo Security's deskundige hulp om uw team en beveiligingsprogramma aan te sturen.

STRATEGISCH ADVIES

Geniet van onze deskundige hulp om uw team en beveiligingsprogramma aan te sturen. Als virtueel lid van uw bedrijf helpen onze senior beveiligingsdeskundigen bij PCI compliance, governance of andere regelgevingen op het gebied van informatiebeveiliging.

Waarom is cyber security zo belangrijk?

%

van datalekken zijn gericht op betaalkaart gegevens*

%

van bedrijven zijn onvoldoende voorbereid tegen cyber aanvallen*

%

toename gelekte persoonlijke gegevens consumenten in 2018*

jaarlijkse globale kosten van cyber criminaliteit*

**Identity Theft Resource Center, World Economic Forum (WEF), Ponemon state of smb 2018, Hiscox, Cyber Readiness Report 2018, According to estimates by the Center for Strategic and International Studies (CSIS), Thrustwave Global Security Report 2018

Waarom willen bedrijven werken met Fortytwo?

We begrijpen de uitdagingen die bedrijven ondervinden om risico’s te verminderen. Als vertrouwde marktleiders en met toegewijde teams helpen we, adviseren we en lossen we problemen op.

Cyber security. Fortytwo Security klanten zijn tevreden met onze kennis en expertise

KENNIS EN EXPERTISE

Al onze deskundige security experts bezitten hun eigen specialisme. Voortdurend verfijnen wij onze werk methodologieën om te voldoen aan de zakelijke behoeften en zodoende veiligheidsrisico’s te minimaliseren.

Cyber security. Fortytwo Security klanten zijn tevreden met ons duidelijke advies

DUIDELIJK ADVIES

Wij geloven in heldere afspraken en terminologieën. Uw organisatie kan zich volledig richten op zijn kernactiviteiten, omdat er duidelijkheid is over het beheer van de informatiebeveiliging.

 

Cyber security. Fortytwo Security klanten zijn tevreden met services

VERWACHTINGEN OVERTREFFEND

Wij leveren met trots service van het hoogste niveau en zorgen ervoor dat onze klanten de best mogelijke informatie, analyses en adviezen krijgen. Onze duurzame klantrelaties weerspiegelen de focus en inzet van ons team.

 

Cyber security. Fortytwo Security klanten zijn tevreden en vertrouwen onze kennis en expertise

VERANTWOORDELIJK

Wij zijn vastberaden om onze verplichtingen na te komen. Ons team is geselecteerd op talent en werkhouding, en heeft de bevoegdheid om zelf beslissingen te nemen en verantwoordelijk te zijn voor de beste uitkomst.

Onze klanten

“Met betrekking tot veiligheid en gemoedsrust, is Fortytwo de beste. Ik zou aan elk bedrijf Fortytwo Security aanbevelen.“

DT Ventures

"Fortytwo leverde een uitstekend rapport. De omvang en de grondigheid van het werk springt ver boven de verwachting en in vergelijking tot iedereen waar we eerder mee hebben gewerkt. Jullie team heeft echt hard gewerkt om dit aan te leveren in de door ons gevraagde tijd, en we zijn zo dankbaar!"

Braciator

Uw Informatiebeveiliging is in Veilige Handen