NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

Cloud Migratie

Ondersteuning voor uw cloud migratieplannen – snel en efficiënt

Cloud Migratie

Ondersteuning voor uw migratieplannen – snel en efficiënt

Waarom Cloudmigratie?

Migreren naar de cloud, het is niet de vraag ‘of’ maar ‘wanneer’ en ‘hoe’. De voordelen zijn duidelijk – door van traditionele IT-infrastructuren naar de cloud over te stappen, wordt de flexibiliteit van het databeheer en de toegang aanzienlijk verbeterd. Bovendien bespaart het ook geld op fysiek netwerkonderhoud en biedt het directe voordelen voor toekomstige groei en opschaling van systemen. 

Cloudmigratie lijkt misschien een enorme taak voor bedrijven die gewend zijn aan traditioneel databeheer, maar dat hoeft niet zo te zijn. Fortytwo is een vertrouwde security partner voor zijn klanten en heeft vele effectieve cloudmigraties gerealiseerd. Met onze cloudconsulting, migratie en monitoring services kunnen we u helpen de digitale transformatie te versnellen op een kosteneffectieve manier terwijl uw bedrijfsresultaten worden verbeterd.

 Onze Cloud Services

Fortytwo biedt een compleet portfolio van services die helpen bij het bepalen van de strategie, het identificeren van risico’s, inzetten van effectieve technologieën en het garanderen van operationele paraatheid door een adequate beveiliging. Van strategische programma’s tot tactische projecten. We werken samen met onze klanten om succesvolle cyber security programma’s te plannen, bouwen en uit te voeren.

We hebben een flexibele cloudmigratie benadering. Omdat we niet gebonden zijn aan één platform, talenset of methodologie, hierdoor kunnen we op maat gemaakte systemen implementeren met behulp van technologieën die het beste bij de organisatie passen. We hebben expertise en ervaring in veel verschillende platforms en services zoals AWS, dockers en Azure. 

Onze Cloud Security services omvatten:

Virtual ciso services provides easy access to knowledge

Cloud consulting

Ons team van experts beoordeelt, analyseert en ontwerpt een roadmap om uw zakelijke doelen te bereiken.

Virtual ciso services provides easy access to compliance

Cloud migratie

Onze architecten plannen de data migratie routes, de applicaties en infrastructuur zodat de applicaties sneller beschikbaar zijn – overal en altijd. 

Virtual ciso services provides easy access to peace of mind

CLOUD SECURITY

Onze cloudoplossingen bevatten de volledige reeks aan beveiligingsprotocollen om meerdere cloudomgevingen te beschermen. Onze experts verzekeren dat uw data, apps en infrastructuur beveiligd is.

Virtual ciso services provides easy access to specialised knowledge

cloud management

Onze cloudbeheerservices zorgen voor een hoge beschikbaarheid van de cloud met verbeterde prestaties, beveiliging en compatibiliteit. Krijg kritisch inzicht in bedreigingen en beperk risico’s in de cloud met bruikbare aanbevelingen van beveiligingsexperts.

CLOUD APPLICATIe

Onze cloud applicatie ontwikkeling omvat het bouwen, designen en deployen van applicaties voor de cloud. 

 Wij krijgen de klus geklaard – probleemloos en efficiënt