NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

Waardevolle inzichten in uw cyber security positie

Waardevolle inzichten in uw cyber security positie

Wat is Cyber Security Consultancy?

Onzeker over uw informatiebeveiliging? Of heeft u hulp nodig bij het prioriteren van de veiligheidsrisico’s? Als een betrouwbare partner en interne expert werken wij met u samen om de juiste strategie te definiëren. Wij ondersteunen u tevens bij de implementatie om uw beveiligingsontwerp en beveiligingsoperaties te waarborgen.

Waarom Fortytwo Security Consultancy?

Met onze consultancy services helpen wij uw bedrijf met vitale inzichten over uw beveiligingspositie. Hoe meer kennis u heeft over de bestaande vulnerabilities en security controle, hoe meer u de organisatie kunt versterken met effectieve procedures voor governance, risico en compliance.

Enkele voordelen van onze consultancy service zijn:

Fortytwo Security consultancy geeft toegang tot waardevolle informatie

OVERZICHTELIJKE SECURITY STATUS

Onze consultants geven u een compleet overzicht van uw huidige beveiligingsstatus én een duidelijk beeld van hoe u het kunt verbeteren.
Fortytwo Security consultancy zorgt voor geruststelling dat uw security onder controle is

GEMOEDSRUST

Geruststelling en vertrouwen dat uw waardevolle gegevens zo veilig mogelijk zijn. Aanvallen van cybercriminelen, interne bedreigingen en malware worden actief bedreven.
Fortytwo Security consultancy biedt deskundig advies van security experts

PROFESSIONEEL ADVIES

Toegang tot up-to-date expertise van innovatie gedreven cyber security experts.
Fortytwo Security consultancy door experts

EXPERTISE

Deskundige input van onze cyber security experts over beveiligingscontrole en best practices en inzichten uit andere sectoren.
Fortytwo Security consultancy is een flexibele service en ondersteuning

FLEXIBELE BENADERING

Een volledig schaalbare aanpak om ervoor te zorgen dat u het beveiligingsbeleid en de beveiligingsprocessen krijgt die uw organisatie nodig heeft.

Waarom Fortytwo?

Een Fortytwo Security samenwerking biedt de volgende voordelen:

De Fortytwo Security consultancy experts hebben jarenlange ervaring

+ ERVARING

Onze hooggekwalificeerde teamleiders hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van informatiebeveiliging. We zijn actief op verschillende gebieden, onder andere op financiën, retail, reisindustrie, media en andere sectoren.
De Fortytwo Security consultancy experts geven duidelijke informatie

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

In ons werk en offertes zijn er geen onverwachte verrassingen. Wij geloven sterk in overzichtelijke rapportages geschreven in begrijpelijke taal.
De Fortytwo Security consultancy experts bestaat uit een expert team

LEIDERSCHAPSTEAM

De Fortytwo security experts hebben uitgebreide PCI kennis en actuele expertise. Ondanks dat de PCI beveiligingsnormen regelmatig veranderen, controleren onze QSA beveiligingsspecialisten uw IT-omgevingen altijd naar de meest recente vereisten.

VERTROUWDE ADVISEUR

Wij zien onszelf als een kritisch onderdeel van uw in-house team. Een volledig beveiligingsteam met up-to-date kennis staat tot uw beschikking. Uw organisatie is in staat zich te focussen op de kerntaken, terwijl het risico op beveiligingslekken en inefficiëntie drastisch wordt verminderd..
De Fortytwo Security consultancy experts hebben wereldwijde ervaring

BEWEZEN GLOBALE EXPERTISE

Wij helpen kleine en grote bedrijven wereldwijd met PCI DSS compliance. Fortytwo Security heeft alle expertise in huis om bedrijven deskundig te helpen, zowel vanuit technisch als organisatorisch oogpunt.
De Fortytwo Security consultancy experts hebben zeer tevreden klanten

ZEER TEVREDEN KLANTEN

Met onze diensten en services leveren wij op consistente basis een belangrijke toegevoegde waarde aan onze klanten. Een sterke en duurzame relatie vinden wij belangrijk. Daarom zijn wij erg trots op onze lange termijn klantrelaties.

Klaar om uw Verdediging te Versterken?