NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

Nederlandse toonaangevende beveiligingsexperts leggen de kunst van perfecte cyberveiligheid uit.

Nederlandse toonaangevende beveiligingsexperts leggen de kunst van perfecte cyberveiligheid uit.

Security Awareness Training

Laat ons met u samenwerken om een effectief trainingsprogramma op te zetten voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers. Wij implementeren (herhalings-)cursussen met aandacht voor nieuwe medewerkers en training in doorlopend cyber veiligheid en bewustzijn. We gebruiken verschillende beproefde methoden om uw personeel effectief op te leiden op basis van hun vaardigheidsniveau, veiligheidsmachtiging en organisatorische rollen.

Waarom is Security Awareness belangrijk?

Firewalls, wachtwoorden en controlesystemen. Al deze netwerken en endpoints zijn gebouwd rond een bedrijf waarin individueel personeel een zekere mate van autonomie nodig heeft om effectief te kunnen functioneren. Door deze flexibiliteit zijn uw medewerkers een belangrijk doelwit voor hackers. Competente hackers kunnen al uw beveiligingsprotocollen omzeilen door rechtstreeks naar de medewerker te gaan. Hoe eng dit ook mag klinken, het is gemakkelijk te voorkomen met de juiste opleiding en training.

Waarom meedoen?

Onze cyber security awareness training is voor medewerkers een effectieve manier om hun kennis en uw beveiligingsplan aan te scherpen. Hier enkele redenen waarom deze training een ‘must’ is binnen organisaties:

security awareness training

TRAINING OP MAAT

We ontwikkelen op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor uw personeel. Dit zorgt voor een hoge effectiviteit voor uw bedrijf en de unieke personeelsleden.

security awareness training

ERVAREN TRAINERS

Al onze trainingen worden geleid door gecertificeerde QSA-consultants.

security awareness training

KWALITATIEVE FEEDBACK

Uw medewerkers kunnen de best mogelijke antwoorden op hun vragen verwachten.

security awareness training

VERMINDERDE CYBERDREIGING

Toonaangevende security experts leren u de kunst van een perfecte cyber security.

security awareness training

VERMINDEREN BOETE RISICO

Onbewustzijn van cyberveiligheid kan leiden tot onnodige kosten en datalekken, wat kan resulteren in dure nalevingsboetes.

ACTUELE INFORMATIE

Onze experts zullen de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercrime delen.

security awareness training

ADRESSEREN ZWAKKE PUNTEN

Een exclusief trainingsprogramma stelt u in staat om die vaardigheden te verbeteren die elke medewerker nodig heeft om veiliger te presteren.

Onze klanten zeggen

“Geweldige training precies op mijn behoeften afgestemd. De presentator is QSA-gekwalificeerd, zeer energiek en gepassioneerd door bewustwording. Veel plezier en leerzaam! "

Jpay

“De hoeveelheid nuttige informatie die ik mee kan nemen naar het werk en meteen kan implementeren, was geweldig. Ik kan niet wachten om te beginnen!"

CCV

Bent u klaar om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen?