NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

HR medewerker / recruiter (part-time, 24-32 uur)

Ben jij de duizendpoot die we zoeken? Voor ons leuke bedrijf in hartje Amsterdam zoeken we een enthousiaste human resources medewerker met recruitment ervaring die ons team wil versterken.

Wij bieden een uitdagende functie aan met veel mogelijkheden in een zeer bloeiende sector. Je zult je voornamelijk bezig houden met het rekruten van getalenteerde IT en security professionals in Nederland en Spanje. Je bent daarnaast de spil van het kantoor en helpt mee met het organiseren van (HR) events, onboarding van nieuwe medewerkers en stagiaires, en daarnaast vind je het leuk om vol energie office taken op te pakken die blijven liggen. Je zult werken vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam centrum.

De ideale kandidaat voelt zich competent om zelfstandig te werken, is een sterke teamspeler, is punctueel en communicatief sterk.

Als HR-topper zorg jij voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en voer je verschillenden werkzaamheden uit om onze medewerkers te ondersteunen. Je springt bij waar nodig. We bieden een flexibele werkomgeving, waarbij we persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amsterdam bedienen we onze klanten en werken we aan externe en interne projecten. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en heeft recentelijk een vestiging in Barcelona geopend.

Verantwoordelijkheden
• Werven van nieuwe collega’s, in Amsterdam & Barcelona
• Werven van nieuwe stagiaires/ begeleiden van stagiaires
• HR-taken als contractadministratie
• Organiseren van (HR) events
• Uitvoeren van office werkzaamheden

Vereisten
• Ervaring met werving & selectie, bij voorkeur op het gebied van ICT
• Ervaring met salarisadministratie is een pre
• Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden (NL & ENG)
• Je bent punctueel, flexibel en werkt graag in een team en neemt gemakkelijk initiatief
• Je hebt empathisch vermogen, beschikt over goede sociale vaardigheden en een analytisch denkvermogen

Voordelen
• Flexibele en ontspannen werksfeer (sneakers geen probleem)
• Marktconform salaris
• Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
• Laptop
• 25 vakantiedagen en vakantiegeld
• Vergoeding voor je reiskosten

Deins jij niet terug voor een uitdaging. En help jij organisaties graag bij HR vraagstukken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Solliciteren kan door een email te sturen met motivatie en cv naar: jobs@fortytwo.nl

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer over Fortytwo Security

Fortytwo Security is actief op het gebied van informatiebeveiliging. We richten ons voornamelijk op beheer (plan, build, run, support) van kritische omgevingen, security audits (PCI-DSS QSA), assessments zoals penetratietesten, vulnerability scanning en consultancy. Ons doel is om organisaties te helpen om hun informatiebeveiliging op orde te krijgen of te houden. Daarnaast doen we security management en security log monitoring voor onze klanten. Fortytwo is gevestigd in Amsterdam en Barcelona en bestaat uit een gezellig, hardwerkend team van echte IT-security liefhebbers.

Wij geloven erin dat naast uitdagend werk, een goede werksfeer en plezier belangrijk is. We zetten ons hier elke dag voor in, samen met het team, en hopelijk binnenkort samen met jou!

Onze missie is het creëren van veilige informatieomgevingen waardoor bedrijven beter kunnen presteren. Fortytwo Security gelooft in de idealen van betrouwbaarheid, toewijding, doorzettingsvermogen dit leidt tot een succesvolle en fijne werksfeer die ongeëvenaard is binnen deze branche.

Ons team zegt

“We like to work smarter – not harder.”

Dien

“We don’t fit in a category, we are a category.”

Vincent

“We are trained and skilled professionals, we just like to wear sneakers.”

Rogier

“Knowledge is Power.”

Natalia

Werken bij een toonaangevend cybersecurity bedrijf dat je stimuleert,
inspireert en
je carrière ontwikkelt?

Solliciteren kan door een email te sturen met je motivatie en cv naar jobs@fortytwo.nl