On-demand expertise voor uw IT security programma

On-demand expertise voor uw IT security programma

Virtuele CISO?

Het zoeken naar geschikte beveiligingsspecialisten is tegenwoordig een lastige zaak. Maar u moet wel uw bedrijfsgegevens nog steeds beveiligen. Dan is het tijd dat u onze virtuele CISO (Chief Information Security Officer) ontmoet.

Deze virtuele service is speciaal ontworpen voor organisaties die iemand nodig hebben die de verantwoordelijkheid neemt voor de groei van uw IT security programma.

Een virtuele CISO is een effectieve en low-cost oplossing voor bedrijven die een alternatief zoeken voor een full-time medewerker.

Hoe werkt het

Wij bieden een virtuele CISO service die de beveiligingsexpertise brengt die u nodig heeft. Vertrouw op onze experts, terwijl u in alle rust kunt focussen op de kernactiviteit van uw bedrijf. U beschikt, zowel op locatie als op afstand, over uw eigen virtuele CISO die uw informatie beveiligingsstrategie kan sturen.

Onze service is flexibel en kan variëren van een paar uur per maand advies tot een interim en voltijdse CISO. Plus, we kunnen de service omhoog of omlaag bijstellen naar uw veranderende informatie beveiligingseisen.

Voordelen van onze Virtuele CISO Service

Onze virtuele CISO service levert aanzienlijke kostenbesparingen op en bewijst ook een betrouwbare partner te zijn voor zakelijke belanghebbenden, medewerkers en beleggers.

Hier zijn enkele voordelen van onze virtuele CISO service:

De Fortytwo Security virtuele CISO geeft u toegang tot waardevolle informatie

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE BEGELEIDING

Een volledig beveiligingsteam met up-to-date kennis tot uw beschikking. Uw organisatie is in staat zich te focussen op de kerntaken, terwijl het risico op informatiebeveiligingslekken en inefficiëntie drastisch wordt verminderd.

De Fortytwo Security virtuele CISO zorgt dat u teams meer tijd hebben voor andere dingen

VRIJMAKEN TEAMS

Laat uw interne team zich richten op de dagelijkse werkzaamheden, in plaats van zich zorgen te maken over governance, compliance en andere problemen die buiten hun specialiteiten vallen.

De Fortytwo Security virtuele CISO is een flexibele service

FLEXIBILITEIT

Zowel in de mate van ondersteuning en de duur van het contract. Onze service kan op maat gemaakt worden om aan uw specifieke behoefte te voldoen. Of u nu simpelweg een korte interim oplossing, een permanente CISO-oplossing nodig heeft, of u wilt gewoon een ondersteuningselement toevoegen.

De Fortytwo Security virtuele CISO biedt specialistische kennis

SPECIALISTISCHE KENNIS

Deskundigheid op het gebied van netwerk, compliance en veiligheid – zowel in strategische richting als tactiele implementatie. Geniet van de voordelen van alle kennis en ervaringen die FortyTwo heeft opgedaan binnen verschillende industrieën.

COMPLIANT AAN REGELGEVING

Directe naleving van regelgeving die een interne CISO vereist.

De Fortytwo Security virtuele CISO zorgt voor geruststelling dat uw beveiliging onder controle is

GEMOEDSRUST

Geruststelling en vertrouwen in het toezicht op uw beveiligingscontrole.

De Fortytwo Security virtuele CISO is kostenbesparende oplossing

LAGE KOSTEN

Tot 80% besparing ten opzichte van een ingehuurde full-time CISO.

Kennismaken met ons Team van
Informatie Security Experts?