NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

Hoe reageren uw teamleden écht op een phishing aanval?

Hoe reageren uw teamleden écht op een phishing aanval?

Phishing Simulatie Service

 

Weet u wat de impact is als een werknemer een link aanklikt in een phishing-email?

Leer meer over de bedreigingen voor uw bedrijf door het uitvoeren van een phishing simulatieoefening. Onze phishing simulatie service is een juiste eerste stap om u te helpen de veiligheidscultuur van uw bedrijf in kaart te brengen, de omvang van het probleem te identificeren en de risico’s en mogelijke impact te ontdekken.

Een phishing simulatie meet hoe ontvankelijk uw werknemers zijn. Klikken zij op onbetrouwbare links in emails? Openen zij verdachte emails? Geven zij alles weg zoals gebruikersnamen en wachtwoorden in een nep omgeving? Doorlopende phishing testen laten de grootste impact achter als het komt op gedragsverandering. Wij adviseren om deze simulaties minstens elke twee maanden uit te voeren gecombineerd met een jaarlijkse Security Awareness Training.

 

Waarom is Phishing Simulatie belangrijk?

 

Herinnert u zich de malware uitbraak WannaCry nog? Het laat zien dat het openen en het klikken op links in verdachte emails nog steeds een groot probleem is voor veel organisaties wereldwijd. Dit is vaak ondanks de beste anti-malware technology die hen beschermt. Cybercriminelen gebruiken steeds vaker phishing om toegang te krijgen tot wachtwoorden en gevoelige informatie van nietsvermoedende ontvangers. Phishing aanvallen worden daarbij steeds geavanceerder en moeilijker te detecteren. Criminelen verspreiden overtuigende emails die gebruikers leiden naar nepsites, ransomware installeren, persoonlijke gegevens stelen en/of schadelijke codes uitvoeren op uw apparaten.

Hoe ondersteunen wij

 

De Fortytwo Phishing Simulatie Service is ontworpen om de veerkracht van organisaties te beoordelen tegen phishing aanvallen. Met als belangrijkste doel het vermogen te testen van uw medewerker om verdachte emails te detecteren en te melden. Phishing simulaties bieden aannemelijke scenario’s aan om gebruikers te overtuigen om op een ​​kwaadaardige link te klikken of kwaadaardige emailbijlagen te downloaden. Dit wordt gedaan door het nabootsen van alomtegenwoordige websites, bekende merken of door het voordoen als bedrijfsautoriteiten zoals IT-personeel of leidinggevenden.

Fortytwo biedt phishing simulaties aan op elk gewenst niveau van complexiteit, evenals de inhoud die aan het personeel wordt geleverd wanneer een link wordt gevolgd of een bijlage is gedownload tijdens de phishing simulatie. Ons team zal ervoor zorgen dat elke phishing campagne is aangepast aan het dreigingsniveau behorende bij uw specifieke organisatie.

Combineer een phishing simulatie met onze Security Awareness Training voor het grootste effect en verminder drastisch de security risico’s.

 

 

Voordelen van onze phishing simulatie service:.

phishing simulatie helpt de waakzaamheid tegen phishing aanvallen

BESCHERMING TEGEN PHISHING AANVALLEN

Phishing simulatie helpt met het verminderen van klikken op kwaadaardige emails

VERMINDERING AANKLIKKEN KWAADAARDIGE EMAILS

Phishing simulatie geeft inzicht in de gevoeligheid van werknemers voor phishing aanvallen

INZICHT IN DE GEVOELIGHEID VAN WERKNEMERS VOOR PHISHING AANVALLEN

Phishing simulatie MEET DE VERBETERING IN DE WAAKZAAMHEID OM PHISHING EMAILS TE DETECTEREN

MEET DE VERBETERING IN DE WAAKZAAMHEID OM PHISHING EMAILS TE DETECTEREN

Phishing simulatie zorgt voor verbeterde security awareness

VERBETERDE SECURITY AWARENESS

Phishing simulatie zorgt voor VERMINDERING VAN DE IMPACT EN WAARSCHIJNLIJKHEID VAN EEN AANVAL

VERMINDERING VAN DE IMPACT EN WAARSCHIJNLIJKHEID VAN EEN AANVAL

Bereid uw Organisatie voor op een Phishing Aanval