NL +31 (0)20 4232420 / SP +34 937 379 542 info@fortytwo.nl

PCI Continue Compliance

Verminder de tijd en kosten van uw PCI DSS-audit.
Service op abonnementsbasis

PCI Continue Compliance

Verminder de tijd en kosten van uw PCI DSS-audit
Service op abonnementsbasis

Wat is PCI Continue Compliance?

Onze PCI DSS-service voor continue naleving is een service op abonnementsbasis. Het biedt een aantrekkelijke en effectieve methode voor PCI-DSS validatie en biedt toegang tot onze QSA’s gedurende de jaarlijkse cyclus. We begeleiden u door de periodieke taken heen en helpen deze bij te houden zodat ze tijdens de audit beschikbaar zijn om eventuele problemen of vragen op te lossen.

Een soepele route naar PCI-validatie

Om bedrijven te helpen bij de PCI DSS validatie heeft Fortytwo Security het Continue Compliance-programma ontwikkeld. Met de implementatie van periodieke sessies, controles en efficiënte vergaderingen begeleiden we de activiteiten die nodig zijn voor PCI DSS. Met deze service wordt het validatie proces voor PCI DSS én het blijven valideren veel gemakkelijker.

Penetration test meeting compliance

Direct PCI QSA assistentie

De service biedt toegang beschikbaarheid tot een PCI QSA-consultant voor eventuele vragen gedurende de PCI beheercyclus. Bovendien kan elk nieuw project of elke wijziging die van invloed is op de PCI-scope vooraf worden geanalyseerd in termen van impact en geïmplementeerd worden met de zekerheid dat het is afgestemd op de normen van PCI DSS.

Penetratietest

Service-abonnement. Vaste maandelijkse kosten

Dit model is gebaseerd op een vast maandelijks bedrag, zodat u het PCI DSS-project al aan het begin van de cyclus kunt budgetteren.

Penetratietest

Periodieke vergaderingen met een PCI QSA

Periodieke coördinatie door een QSA. Onze QSA helpt de juiste richting aan te geven aan de betrokkenen van PCI-beheer. Deze bijeenkomsten kunnen ook worden gebruikt om eventuele nieuwe projecten te bespreken die van invloed kunnen zijn op de gegevensomgeving van de kaarthouder of de manier waarop betalingen worden uitgevoerd.

Penetratietest

Jaarlijkse PCI assessment aan het einde van de cyclus

In de maandelijkse kosten zit de jaarlijkse PCI validatie inbegrepen. Ofwel wordt het bewijs en de volledige SAQ gecontroleerd, of als een Report on Compliance (ROC) nodig is, wordt de volledige audit uitgevoerd. Dit resulteert in een Attestation of Compliance (AOC).

Penetratietest

Garandeert de haalbaarheid van de volgende PCI-certificering:

De risico’s van het niet slagen voor de volgende PCI-audit worden geminimaliseerd, omdat onze service ervoor zorgt dat periodieke controles correct en op tijd zijn uitgevoerd en dat de bijbehorende resultaten (waarvan bewijs moet worden overlegd tijdens de audit) voldoen aan de eisen van PCI DSS.

Penetratietest

Verminderd duur PCI audit proces

Hersteltijden en inspanningen in evaluatieprocessen worden drastisch verminderd. Hierdoor worden de hercertificerings- en geldigheidstermijnen van de AOC’s gegarandeerd, waardoor onnodige spanningen met entiteiten worden vermeden.

Penetratietest

Geleidelijke vermindering in de kosten

De kosten en tijd die met deze service gepaard gaan, kunnen worden bespaard in de volgende PCI-certificeringscycli. Doordat de uitgebreide coördinatie en beoordeling die in de eerste cycli vereist is, door de maandelijkse monitoring van PCI-onderhoudsactiviteiten en QSA-ondersteuning goed bijgehouden wordt.

Bedrijven die onze PCI Continue Compliance-service gebruiken

Waarom werken met Fortytwo?

Het inschakelen van Fortytwo voor PCI DSS-compliance geeft u toegang tot ervaren en deskundig advies dat ervoor zorgt dat u niet te veel of te weinig investeert in uw PCI-compliance-inspanningen. We hebben meerdere Qualified Security Assessors (QSA’s) met verschillende expertisegebieden.Werk met Fortytwo en u profiteert van:

Penetratietest

+ ERVARING

We hebben langdurige en diepgaande ervaring in cyberbeveiliging in de financiële dienstverlening, de detailhandel, de reisindustrie, de media en andere sectoren.

Penetratietest

VOLLEDIG GEACCREDITEERD

Ons team heeft verschillende accreditaties, waaronder QSA, CISSP, CCSA en CISA.

TOEGANG KENNISBANK

Onze online database geeft toegang tot templates en voorbeelddocumenten met handige tools en tips over PCI-compliance. Onze security-kennisbank is continu up-to-date en voorzien van de laatste ontwikkelingen, gebaseerd op feedback van klanten.

ERKENDE ADVISEURS

We zien onszelf graag als uw vertrouwde adviseur die een cruciaal onderdeel van uw interne team inneemt. Omdat we over de nodige middelen beschikken om aan al uw beveiligingsbehoeften te voldoen, kunnen we uw inspanningen gericht houden en u voorzien van de juiste hoeveelheid adviesexpertise.

TEVREDEN KLANTEN

We bieden onze klanten een consistente, continue basis en zijn trots op onze langdurige klantrelaties.

VOLLEDIGE TRANSPARANTIE

Wij geloven in het empoweren van onze klanten. Hoe meer kennisoverdracht er plaatsvindt tijdens onze samenwerking, hoe meer waarde onze klanten ontvangen. Ons team onthult alle gebruikte methoden, tools en configuraties om analysewerk voor onze klanten uit te voeren, in de hoop dat ze onze processen gemakkelijk over te nemen zijn in hun toekomstige voordeel.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

We geloven sterk in het bieden van begrijpelijke assistentie en rapportages. De PCI DSS-regels lijken misschien eenvoudig en duidelijk, maar op het tweede gezicht worden ze vaak als complex en open voor discussie beschouwd. Onze PCI DSS QSA’s helpen bij het uitleggen van deze auditorrichtlijnen en bieden begeleiding bij het implementeren ervan.

BUITENGEWONE SERVICE EN ONDERSTEUNING

We geven echt om uw gegevensbeveiliging. We bieden altijd professionele, behulpzame, en hoogwaardige service en assistentie. Voor, tijdens en nadat aan uw PCI-vereisten is voldaan.

Hoe werken we?k

Ons Continu Compliance-programma wordt aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.
Er zijn periodieke vergaderingen om lopende projecten en PCI-gerelateerde onderwerpen te controleren,
en driemaandelijkse vergaderingen om terugkerende taken, beveiligingsincidenten, kwetsbaarheden en
PCI-gerelateerde wijzigingen te bespreken.
Dit zorgt ervoor dat de pre-audit (Gap-analyse en auditplanning) soepel verloopt.
Na de sanering volgt de PCI Jaarbeoordeling.

Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van de behoeften van de organisatie.
Inbegrepen zijn de 4 verplichte driemaandelijkse ASV-scans en de jaarlijkse PCI-audit.
Ook bieden wij jaarlijkse penetratietesten aan voor een aantrekkelijke prijs.

Maak een aangepast continu nalevingsprogramma

We werken samen om een op maat gemaakt Continu Compliance Programma te creëren.

Periodieke vergaderingen en kwartaallijkse vergaderingen

Onze experts houden samen met uw team periodieke vergaderingen om lopende projecten en PCI-gerelateerde onderwerpen te controleren. Tijdens de kwartaalbijeenkomsten worden de terugkerende taken, beveiligingsincidenten, kwetsbaarheden en PCI-gerelateerde wijzigingen gecontroleerd.

Pre-Audit

We voeren de Gap-analyse uit en maken de auditplanning.

PCI DSS Audit

Na de remediation periode kan de PCI DSS-audit beginnen en kan de juiste informatie worden verzameld om te voldoen aan PCI DSS-compliance. Het bewijs en de volledige SAQ worden gecontroleerd. Indien een Report on Compliance (RoC) nodig is, wordt de volledige audit uitgevoerd. Tijdens deze fase wordt de Attestation of Compliance (AOC) gegenereerd.

Wilt u de tijd en kosten van uw PCI-audit verminderen?